Sökresultat
Filtrera
Filtyp
Din sökning på "*" gav 542213 sökträffar
Dendrokronologisk analys av Ottenby kungsgårds södra flygel, Öland - komplettering (2015:14)
Dendrokronologisk analys av Farhults kyrka, Höganäs kommun
Dendrokronologisk analys av Skeppsholmsskeppet, Stockholm
Dendrokronologisk analys av portar i Skönberga och Bjälbo kyrkor i Östergötland
Dendrokronologisk analys av Ottenby kungsgårds södra flygel, Öland
Dendrokronologisk analys av två rundstockar i anslutning till en äldre väg i Yttergran socken, Håbo
Dendrokronologisk analys av arkeologiska fynd från kvarteret Mässingen, Norrköping
Dendrokronologisk analys av två visthusbodar från Hamra, nu placerade på Viggesbo i Vimmerby
Dendrokronologisk+vedanatomisk analys av arkeologiska fynd i Nya Lödöse, Gamlestan
Dendrokronologisk analys av Skeppsbron, Tranbodarna och Slussplan, Stockholm
Dendrokronologisk analys av mangårdsbyggnaden, Persgården, Friel 2:14, Lidköping
Dendrokronologisk analys av lokal RAÄ 21, Vadstena stad, Östergötland
Dendrokronologisk analys av två taksparrar och en tillhörande dubb från norra delen av långhuset, funnet i rasmassorna efter branden i Södra Råda kyrka
Dendrokronologisk analys av arkeologiskt fynd från en konstruktion 25 meter sydväst Åkroken, Nyköping
Dendrokronologisk vedanatomisk analys av prover från utgrävningen vid Slottsholmen i Västervik
Dendrokronologisk analys av två bryggpålar funna vid Likriktaregatan, Packhusplatsen, Masthamnen i Göteborg
Dendrokronologisk analys av recent gran i Skåne - en studie av insektsskador på gran
Dendrokronologisk analys av ett golvbjälklag i Rådhuset vid stora torget i Västervik
Quality Aspects of Pre-Treated Potato Tubers (Solanum tuberosum L.) After Boiling and Warm-Holding
The preparation of steam-cooked potatoes in large-scale food service systems is challenging since it requires high flexibility and handling large volumes. To increase efficiency, potato tubers are industrially pre-treated, which includes peeling and chemical pre-treatments to avoid enzymatic browning. In large-scale food service systems, potatoes are often warm-held before serving. Industrial pre-